måndag 29 april 2013

28 April


Limit och Lakrits har hittat på en ny lek. Istället för att ha dragkamp med pinnar så har de utökat hyssen och drar i sköldridåerna. Min lilla häst är rar, Tubbe försöker säga till dem på skarpen (eller?). Filmade när grabbarna busade och kände hur någon drog i grimman jag höll i, lilla Suprice ville också ha dragkamp fast med mig.. Jag lovar, hästarna får mat! 


Har ni sett Lukes öronvärmare? Blev full av skratt när jag såg det! Luke har en tendens att alltid se sådär sockersöt ut men nu ser han ser inte riktigt klok ut vännen! Skulle hjälpa honom av med dem men de satt fast och konstigt nog blev Luke grinig. Han får köra med öronvärmare ett tag till.


Red Gyson igen och stretchen fungerar bra så vi utökade GOC.  Blev mycket trav och övergångar på vägen hem, resultatet blev inget svett. Luke fick galoppera ute i lugnt och fint tempo, han var positiv. Tedde fick gå ut själv med mig på ryggen lite "scary" men han överlevde och kände sig väldigt tuff väl inne i hagen igen. Suprice och jag travade våra första travsteg tillsammans, hade också sadel (jätte duktig). Lekte liberty med Coiba på gården och jobbade oss till ängen. Alla fyra i luften! Han är som en energibomb min bruna springare. Gud vad rolig han är min Mr Puh! Kikki fick laser, vi skrittade och travade en sväng ute i skogen, Tubbe fick följa med och han var lika glad som vanligt.