söndag 18 januari 2015

17 Jan

Suttit på hästryggen hela dagen. Efter att B har haft teori och simulationer så höll vi till på fältet med höstarna. B satt på Paris medan hon fortsatte med kursen/workshop som handlade om rytm och avslappning. Bredvid henne satt jag och Grace på Bonnie och Stella. Vi fick rycka in några gånger.
Roligt och intressant, alla såg helt slut ut efter kursen men var väldigt glada! 

Sen körde vi igång med resten av hästarna på gården. Paris fick komma ut igen. Vi värmde upp själva innan det blev zone 5 drivning med bett. En lärorik lektion.  finlir med bet i olika gångarter. Ibörjan hasade linan ner nedanför hasen och då blev det jobbigt men fick in tekniken och det kändes bra. Annars brukar jag ha yttertygeln vilandes på ryggen. Inte förens nu på slutet som jag har gjort det med Kikki då hon har haft vingel med bakbenet men det har inte varit ofta vi lekt med det. 

lagom slut i huvudet och smått RB. B bad oss byta var från zon 5 då blev jag astaggad, är det något vi är bra på så är det change of direction! så jag rakställer Paris springer fram och slänger över yttertygel upp på ryggen och byter varv. Känns rätt bra, lite för bra. Också hör jag Barwick gapskratta! Nästan så jag slår mig själv i huvudet. Ja just ja... Tygel ska inte ligga på ryggen det är L3 stuff. 
Så 10 min senare då vi skrattat klart fick vi tillslut till det. 

Lämna Paris och skynda till Maile. Ridoutfiten blev tights och pumadojjor, trodde inte att jag skulle rida men always be prepered. En till lektion med guldfröken och det gick hyffsat trots omständigheterna. 

B bjöd på middag och Allie från Pats team kom över, alltid roligt att höra historier.
1 kommentar:

Åsa Dalpraktiken sa...

Roligt att höra - du verkar ju inte ha hamnat helt fel =)