onsdag 5 juni 2013

4 Juni

Tubbe vet, han går inte att lura. Hippolyt lagret är nu avslöjat.. 

Ridning med inack och fixning på gården, hönäts packning, matning och fixande. Har ett nytt snickeri projekt på G som nog blir bra. Karolin och Fabian är hemma så nu är Limit glad igen, äntligen är pappa hemma! Karolin lekte och red Flicka, de var så fina tillsammans. 

Vi var i Sundsvall bara över helgen och på den korta tiden har det vuxit på ordentligt! Släppte ut de trogna klipparna som flitigt satte igång med gräsmattan. Tubbe är inte längre en av trädgårdspersonalen, han har straffat ut sig x-antal gånger pga dåligt uppförande och stölder. 

Men ja jag släppte ut Tubbe igen.. Tubbe tänkte inte ens på gräset då han galopperade ut när jag öppnat grinden. Han tog sikte mot, jag vet inte vad.. Bara galopperade iväg och matade in bockning efter bockning. Sprang till bron rev runt där, travade iväg och ruskade på huvudet, tog några varv igen runt gården. Ingen annan häst så gott som tittade upp utan det här gjorde han helt själv. La in några fler sparkar och svängde med huvudet då han nöjt knatade mot paddocken.