torsdag 6 juni 2013

5 Juni

Tedde väntar på sin mat, han är alltid hungrig. 
Red Luke på ängen, värmde upp på volt med böjningar, fick stretch och förlängd trav, plockade tillbaka honom och bad om samling och varvade med stretch. Luke är mjuk och fin. Bad om galopp och han hade svårare att ta vänster då unghästarna stod i hagarna till höger. Stressade upp sig lite men fortsatte i lugnt tempo att fråga honom om hans uppgifter och böjning i zon 3. Ville inte riktigt slappna av så vi lekte vidare, gräsade också emellan och lekte mer traven. Fick fina fattningar på slutet och även frust. Benen som tidigare var leriga var vita, inte så dumt att rida i det blöta långgräset! 

Hoppas på att släppa över gänget på andra sidan snart och då blir det race BIG TIME!

Fortsatte med inack och städat med team Dalpraktiken, fått upp några hagar också så Tedde fick paltkoma tillsammans med Magic, Athena och Luke. Limit och Lakrits straffade ut sig.

Middagen hade jag också hand om och den här gången började jag i skaplig tid, vegetarisk pizza blev det. Ett gäng med: mozarella, rödlök, tomatsås oliver och några andra med: rödbetor, ädelost och valnötter. De blev godkända och allt tog slut, pjuh!


Inga kommentarer: